BETAALBARE TOPPER!!

Reactie plaatsen

Reacties

Caspar van Helden
15 dagen geleden

Andre is een echte topper! Ik had hem op de dag van het optreden pas benaderd omdat de zanger die wij initieel hadden ingehuurd het optreden niet meer ging halen. Andre had al een boeking staan, maar keek mee naar een oplossing en vond een plekje voor ons. Erg amicale man die heel het publiek aanspreekt. Gezelligheid eerste klas en dat voor een topprijs. Bedankt Andre!

Maaike
een maand geleden

We hebben André eerder op een bruiloft meegemaakt en nu zelf geboekt voor ons bedrijfsfeestje! Echte aanrader, super gezellig, meteen feest, goede zanger en reageert snel op vragen. Wil je feest? Boek André!

Tamira Alflen
een maand geleden

Heb een top verjaardag gehad, dankzij Andre. Spontane vriendelijke man en een gweldig zanger. Hij had er weer een super leuk feest van gemaakt.
Qua zangers en entertainment staat Andre bij mij op de 1e plaats . Dank jewel nog Andre voor fe gezellige avond..👌👌

Amber
2 maanden geleden

De hit op ons 100 jarig jubileum schoolfeest. Alleen maar lovende reacties gekregen. Goede communicatie en betrouwbaar. Aanrader!

Ckv Nieuwerkerk
3 maanden geleden

We hebben een geslaagd feestje gehad!!! Een echte sfeermaker voor jong en oud. Ook een goede communicatie en betrouwbaar. Een echte aanrader dus!

Anna
3 maanden geleden

Het was feest vanavond moment 1 met André: echt een aanrader! Hij reageert snel tijdens de voorbereidingen en zijn technische team stond ruim op tijd klaar.

Eddie
3 maanden geleden

Op 9 september hadden wij een bedrijfsfeest en hebben wij genoten van super gezellig optreden van Andre. Bedank.
Eddie eu

Maureen
3 maanden geleden

Wij kijken terug op een super mooi feest. Andre heeft een grote afstand afgelegd naar ons dopje in Overijssel, daar waren wij blij mee. Hij heeft van het begin tot eind een fantastisch optreden neergezet 🥳 Wij en de gasten hebben genoten van het feest! Andre heeft het feest compleet gemaakt, dankjewel!

Henk en Esther
4 maanden geleden

We kijken afgelopen zaterdag terug op een topfeest door jou goede en leuke optreden. Door jou interactie met de gasten was het vanaf de eerste minuut al feest en kregen we veel goede reacties van onze gasten na je optreden. Dit alles ondersteunt door een proffesionele geluidsinstallatie en geluidsman. André nogmaals dank mede door jou kijken we terug op een onvergetelijk feest.
We gaan elkaar zeker nog weleens tegenkomen op een volgend feest.

Groet, Henk en Esther

Broekman
4 maanden geleden

Afgelopen zondag een heerlijk feestje gehad. Zodra André begint komt het feest goed los. Aanrader! Tot volgende keer André!

GB DAVIDSON
5 maanden geleden

André heeft voor de derde keer op rij weer een onvergetelijke indruk achter gelaten en ons feest weer waanzinnig afgesloten. Zijn interactie met de gasten is ongekend. Losjes door het publiek weet hij jong en oud te vermaken. Van klassiekers, via Spanje naar de Engelbewaarder terug naar ELVIS.

Absolute aanrader voor elk feest. Bedankt Maat!

Brett
5 maanden geleden

André, bedankt dat je afgelopen zondag op mijn 30ste verjaardag bent komen zingen vanaf de eerste noot zat de sfeer er meteen goed in!!! 💃💃

Cristel Beekwilder
5 maanden geleden

André en Frank als verassing voor een 55 jarige bruiloft laten komen. Goede communicatie vooraf en zeker leuk om op je feestje te laten komen. Sfeer zit er meteen in. Echte gangmakers! Bedankt mannen :-]

Anita van Bentum
5 maanden geleden

En dan ineens sta je tussen 80 mensen. Die voor mijn 60e verjaardag kwamen. Ik wist van niets.
En dan komt ook vanuit het niets André en zingt mij toe. Het feest was compleet. Dank je wel voor alles.

B&R Groep
5 maanden geleden

Gisteren André gehad als afsluiter personeelsdag, wat een topper, waar heeft hij al die jaren verstopt gezeten.
Supergoede zanger met humor en weet de sfeer er goed in te brengen.

Hij staat nu vast in mij telefoon en ik weet wel wie we de volgende keer weer bellen!!

Frevada Dutch Art
6 maanden geleden

Afgelopen vrijdag kwam André zingen.

Stuurde hem een mailtje en een paar keer heen en weer mailen alles simpel vastgelegd. Dag van te voren belde hij netjes op alles afgesproken. Professionele muziek installatie werd er opgebouwd en André kwam en maakte er een geweldig feest van. Hij zong van alles en op aanvraag echte artiest.

Het was een prettige samenwerking!

Bedankt André en muzikale ondersteuning.

Tot de volgende keer!

Sabrina
6 maanden geleden

Wat een mooie dag was dit.
Zo trots.
De eerste heilig communie..dat betekend voor de mensen die het niet weten..STRESSS DRUKTE BLOED ZWEET EN TRANEN!!! REGELEN REGELEN REGELEN! EENS ZIJN MET ELKAAR ALS FAMILIE. en hier wil ik toch wel iets over kwijt.
Een zanger. We hebben heeeel wat zangers afgebeld "helaas" waren ze allemaal al geboekt! Via via kwam mij broertje en zus bij Andre Schuurman hij liet een paar video's horen aan mij en echt in alle eerlijkheid, daar was IK zwaaar op tegen!! ( gewoon hele slechte video's) goed me broertje en zus bleven erbij en hebben het GODZIJDANK🙏🏽😇 zo gelaten.
Andre schuurman was op de hoogte van mij VOORoordeel doormiddel van mensen die echt slechte kwaliteit filmpjes hebben opgenomen.

Einde van de avond fijn gesprek met hem gehad en dan ook gelijk gezegd...ik neem al mij woorden terug want MAN je bent zooo leuk! Je zang is geweldig!! Je bent echt een topper! Je hebt oog voor iedereen!! De kinderen die mochten zingen van jou!! Eindeloos tot aan het einde heb je jou ingezet en super gezongen !! En dat in de bloedhete zaal van 35+ GRADEN!!! Normaal zeggen we alle lof voor almhof maar bij deze is het ALLE LOF VOOR ANDRE SCHUURMAN! En zijn fantastische geluidsman/ fantastische zanger Frank Rijken van Olst
Bedankt toppers!!!!

💙💙

Ankie
6 maanden geleden

Wat hebben we een super mooi feestje gehad afgelopen zaterdag, mede door André, het was geweldig en wat een sfeertje heb jij neergezet, top!

Schreuder
8 maanden geleden

Wat hebben wij genoten.!!
Afgelopen zaterdag ons 12,5 jarig huwelijksfeest gevierd. Met familie en vrienden, een goede dj. En met als klap op de vuurpijl kwam André zingen. De sfeer zat er meteen goed in! Wat een feestje kan hij er van maken. Zelfs de “niet dansers” stonden op de dansvloer. Geweldige muziek, fantastische stem en alles tot in de puntjes geregeld!
Wat was het een fantastisch feest.!! Tot een volgend feest André!

Ed ter Steege
8 maanden geleden

Afgelopen vrijdag heeft André bij ons in de skybox in het ADO stadion een optreden verzorgd. We hebben een zeer gezellige avond beleefd door zijn warme stemgeluid en de interactie met iedereen. Dit gaan we zeker nog een keer doen.

André bedankt en tot snel

Astrid
9 maanden geleden

Afgelopen weekend mijn 50 jarig feestje gegeven. En André was van de partij, alles was top geregeld. Goeie zanger, gezellige muziek, iedereen heeft genoten! Nogmaals bedankt.

Herbert koebrugge
9 maanden geleden

Gisteren mijn 50 jarige feestje gehouden.
Andre even helemaal naar twente laten komen.
Top avond gehad,hij bracht er de sfeer gelijk in.
Vele gasten enthousiast over zijn zang kwaliteit.
Andre bedankt.
Je hebt me top avond bezorgt met jou inbreng

Muk
een jaar geleden

Andre is een geweldige live-zanger die in no time je feestje naar top-niveau brengt. Samen met zijn geluidsman zorgt hij voor heerlijke meezing - en dansnummers. Absolute aanrader! Reuze bedankt Andre, we hebben genoten!

Edwin van midden
een jaar geleden

Oud en nieuw feestje gehad gisteren Mede door André Schuurman TOP avond gehad .
De sfeer zat er meteen in heel de tent op z’n kop.
Jammer dat de tijd voorbij vloog zeker voor herhaling vatbaar.
Nogmaals bedankt👍🥂

Nog de beste wensen

Lien Pothuizen
een jaar geleden

Gisteravond een geweldig feest gehad. Met een hele belangrijke bijdrage van Andre Schuurman. Hij is echt top.Een grote aanrader op een feest!

Judith Sondag
een jaar geleden

Gisteravond topfeest gehad mede dankzij André 🥳🥂🎉 het was een geweldig optreden, iedereen op de dansvloer en zo genoten !! André nogmaals super bedankt en graag tot een volgende keer !

Flap
een jaar geleden

Wat een leuke artiest is andre zeg !!
Hij krijgt op elk feestje iedereen op de banken.
Kortom deze man kun je rustig boeken en het komt opzeker goed. Hulde !!!

Frank en Margot de Graaff
een jaar geleden

Zondag 30 Oktober ons feestje gevierd in café Buddi gh in Dordrecht. Van de eerste tot de laatste minuut was het feest met Andre! Niet alleen een lekkere zanger , maar ook nog eens een super gezellige vent! Bedankt voor de top middag!!

Rob van Meerten
een jaar geleden

Wij hadden een oktoberfest met Andre en wat hebben we met z'n allen genoten van een heerlijke avond! Andre maakte de sfeer, nam iedereen mee in het feestje en zong de sterren van de hemel!!
Wij gaan hem zeker vaker benaderen voor 1 van de gezellige feestjes die wij in ons cafe hebben!
En niet alleen als zanger top, maar ook een fijn mens om mee samen te werken, de zaken mee te regelen en gezellig na te babbelen!

jeanette lodewijk
een jaar geleden

Twee weken terug onze bruiloft gevierd met André als zanger. Het was een top feest! Iedereen danste en ik (als bruid) voelde dat alle gastenhet geweldig vonden.
Omdat het feest op een boot was door Amsterdam, was het logistiek gezien wat lastiger om te regelen. Door goede communicatie tussen ons als bruidspaar, rederij en André ging het allemaal hartstikke goed. We hebben veel leuke reacties gekregen en het was een avond om nooit meer te vergeten!

Wilma Eskes
een jaar geleden

André heeft het feest van onze dochter Julia afgelopen zaterdag onvergetelijk gemaakt,vanaf het begin tot het eind maakt hij de gasten enthousiast met zijn fantastische optreden.
Dankjewel.

Jeroen van der Meulen
een jaar geleden

Gisteravond een top feest gehad!!!
Was superleuk met André ; echt een aanrader voor een leuk feestje.

Voetbalvereniging Scherpenzeel
een jaar geleden

Gisteren tijdens onze derby een tof optreden gehad. André heeft voor een goede muzikale aankleding gezorgd met heerlijke meezingers. Topper bedankt!!

Edwin van den tempel
een jaar geleden

gisteravond (20 augustus) een super feest gehad mede dankzij André.
kan niet meer zeggen van heeft u zin in een feestje wat geslaagd moet zijn boek André!
Topper bedankt zie je snel weer.

Ben en Anita
een jaar geleden

Gisteravond wederom TOP feest gehad voor dubbele verjaardag feest. André was grandioos, inspelend op de aanwezige gasten improviseren met nummers, verzoek nummers en garantie op super entertainment. Zelfs de niet “dansers” kreeg hij op de vloer.

300% waar voor je geld.

Andre je bent een topper. Tot snel weer.

Esther Wijdeven
een jaar geleden

Gisteren mijn 30ste verjaardag gevierd. André wat ben jij een sfeermaker! Je maakte er een FEEST van. Iedereen ging meteen los.

GEWELDIG!

Bedankt André. Tot de volgende keer!!

Ben Davidson
een jaar geleden

Gisteravond een dubbele verjaardag gevierd in onze tuin met een weergaloos optreden van Andre. Wat hij beloofd maakt hij meer dan waar. Gezelligheid, vrolijkheid en een heerlijke stem. Verrast met de Dijk en een heerlijk Elvis song.
Ga snel weer boeken voor volgend feestje.

200% aanrader.

Adrian Sandra Jamila
2 jaar geleden

Beste André,

Bedankt voor je prachtige optreden! Wat een sfeermaker ben jij zeg. Je hebt ons feest een onuitwisbare boost gegeven waarvan we nog heel lang kunnen nagenieten. Echt enorm bedankt 🥳

Edgar Dissel
2 jaar geleden

André heeft gisteren een top performance neergezet tijdens onze jaarlijkse BBQ met het hockeyteam ! Iedereen heeft ervan genoten en zal nog lang over worden nagepraat ! Echt een aanrader om
André in te huren!!

Richard
2 jaar geleden

Voor onze zoon Senn zijn eerste verjaardag hebben we Andre Schuurman geboekt voor een optreden.

Goede en snelle communicatie zowel per mail als per telefoon.
Een te gek verjaardagsfeest gehad, mede dankzij de sfeermaker Andre, waarvan wij (maar ook de gasten) nog lang na kunnen genieten!

Wouter
2 jaar geleden

We hadden André ingehuurd voor de verjaardag van mijn baasin, super leuke intro en eerst met z'n alle gezongen voor de jarige job. Vervolgens had André een super leuke optreden neergezet. André wist ook goed contact te maken met het publiek door een kort babbeltje tussen de liedjes door, de geluidsman was ook een aardige gozer. Kortom; een geslaagd feestje dankzij André Schuurman!

Michiel
2 jaar geleden

We hadden André ingehuurd voor de vrijgezellenavond van mijn broer. We hoefden hem amper te briefen en daarna was het een uur lang top-entertainment met ook nog eens bijzonder getapte grapjes tussendoor. Ook hulde voor de geluidsman en de prachtige professionele audio. Dank André voor een onvergetelijke avond!

SV Odijk
2 jaar geleden

Top dag, top feest, top zanger.
Wat een heerlijke dag was het. Het vierde werd kampioen en om het feest compleet te maken zochten we een goede feest zanger. Andre heeft ons hierin volledig voorzien. Wat een feest maakte hij ervan en we zijn 1,5 uur helemaal los gegaan. Voor nog veel vaker. Andre super bedankt voor je super inbreng op deze dag!!!

Tommy
2 jaar geleden

Het was meteen feest met Andre! De tent ging op zijn kop, van dansen tot polonaises. Netjes voorbereid door de geluidsman en het geluid was ook dan top. Andre weet er een feestje van te maken.

Ferry en Wendy
2 jaar geleden

Zeer geslaagde avond met Andre! Gezellige sfeer en leuke mee-zing liedjes. Zeker een aanrader

Steffan Wallet
2 jaar geleden

Ondertussen meerdere feestjes gehad waar Andre is komen optreden en dat bevalt elke keer weer goed! Goede interactie met het publiek, al met al een echte aanrader’

Sabrina
2 jaar geleden

Wat een super optreden afgelopen zaterdag! Feest gegeven voor mijn 40ste verjaardag.
Het dak ging eraf! Hier wordt nog lang over nagepraat, mijn gasten en ik hebben genoten. Dank en hopelijk tot snel/ de volgende boeking!

Born0Fresh
2 jaar geleden

Het optreden was top! mooie verassing tijdens ons feest. Weet de sfeer er goed in te brengen.

Marjan de Lely
2 jaar geleden

Gisteravond ons verlaat Christmas Party gevierd op onze voetbalvereniging SVS Capelle a/d IJssel. Met André gingen we sinds lange tijd weer in de polonaise! Iedereen was gelijk in feeststemming, gevarieerd repertoire... Het was TOP!! 😍

Manon Rensen
2 jaar geleden

Toen André ging zingen was het gelijk dansen en meezingen. De sfeer zat er goed in!!
We sloten zelfs af met polonaise door de kapsalon.
Het was TOP. André gaan we vaker uitnodiging 👍🏼😀

Rating: 4.6428571428571 sterren
14 stemmen