Home » Reacties

Reacties

Ook op artiestenwebsite SHOWBIRD.COM

Ook daar leest u vele goede reviews die klanten over mij achterlieten en ben ik wellicht de zanger die u zoekt!

Reactie plaatsen

Reacties

Michelle van Iterson
4 dagen geleden

André is een topper!! Leuk in de omgang, komt zijn afspraken na én heeft een mooie stem! Zo was het niet zo erg om 40 te worden ;) 🥳. Thanks André!

Patricia
5 dagen geleden

Vorige week een feestje gegeven bij ons thuis. André maakte er een super feestje van. Dansen, gezelligheid. Wat een sfeertje. Zo gezellig! Een groot knalfeest. Nogmaals dank je wel !

Amber & Marina
14 dagen geleden

André was de kers op de slagroomtaart! Wat een feestje was het. Man/vrouw,jong/oud, druivenstamper/salsadanser, hetero of homo iedereen ging uit z’n panty. Echt een aanrader!

Tot een volgend feestje André!

Liefs Amber & Marina

Marly
een maand geleden

Fijn gezongen Andre! Je optreden was een groot succes.

Bianca Snaauw
2 maanden geleden

Superavond gehad!! Mooie stem, goede sfeer gelijk bij binnenkomst. Jammer dat we hem niet de hele avond hadden. Was supergezellig! Hoop dat we hem nog een keer ergens tegen komen op een feestje.

Mark Stam
2 maanden geleden

Super optreden vanAndre met leuke feestnummers ! Wij gaan hem zeker nog een keer boeken !

nicohoudijk
2 jaar geleden

Wij vonden het een super optreden bij ons feestje thuis ,topartiest Waarom staat hij niet in AHOY TOP GEDAAN ANDRE Bedankt

Eline
2 jaar geleden

Wij hebben echt een top bedrijfsfeestje gehad dankzij André! Goeie stem, goeie sfeer, goed gedanst met zn alle! Volgende keer vragen we André weer.

Nikki
2 jaar geleden

Afgelopen weekend voor de 4de keer feestje gevierd met André! Altijd 1 groot feest!

Fred en Patty
2 jaar geleden

Super avond gehad met dank aan jouw muzikale aanvulling! Iedereen heeft genoten, jong en oud. Bedankt voor deze topavond en zeker tot een volgende keer!

Annemarie Schomaker
2 jaar geleden

Wat hebben wij een fantastisch buurtfeest gehad dankzij André! Wat een sfeer en gezelligheid! Iedereen heeft enorm genoten. Dank je wel!

Angelique Boere
2 jaar geleden

André Schuurman super bedankt voor je optreden op ons openingsfeest van café de Sjaak in Lopik! Alleen maar positieve reacties gekregen over jou optreden...dankzij jou was het meteen een gezellig feest en zat de sfeer er meteen in! Super bedankt en we gaan je vast vaker zien! Groetjes uit Lopik

Jeroen Machientje
2 jaar geleden

André is een wereldzanger. Van A tot Z een entertainer. Ik heb staan dansen, ongekend. En van dansen krijg je dorst. heel veel dorst.

Bart Lansbergen
2 jaar geleden

Enorm gezellige sfeervolle avond dankzij Andre, wereldvent!

dj marcus
2 jaar geleden

echt een topper!!

Mykel De Prins/ bierfest Abbenbroek
2 jaar geleden

Wat hebben wij genoten van André z'n optredens tijdens het bierfest te Abbenbroek. Met zijn optreden zat de sfeer er goed in! Als het aan ons ligt gaan we hem zeker nog eens terug zien in Abbenbroek.

Bedankt en de groetjes,

Mykel

Chris Anne
2 jaar geleden

Andre kwam optreden in het Stoptoberhuis voor 50 stoppers. Dit deed hij super! De sfeer was gelijk top!

studio Hille
2 jaar geleden

Wat Eugenie zegt.

En meer!

Eugenie"
2 jaar geleden

Gelukkig wilde André naar Groningen komen voor een 5x50 feest. Vanaf de eerste song tot aan de uitsmijter "Sweet Caroline" was het knallen. Het dak ging eraf. André had zelfs de meest stugge Groninger en Fries (!) op de dansvloer. En, niet onbelangrijk, deze man komt afspraken na.
André bedankt, je hebt ons feest gemaakt!

Remco
2 jaar geleden

Wij hadden Andre geboekt voor een feest op onze voetbalclub. Het was geweldig, Andre had de sfeer er snel inzitten. Zeker weer!

Marcia en Wonny
2 jaar geleden

Gister ons 25 jarig huwelijk gevierd waar andre onze avond heeft verzorgd. Wat een feest. Andre heeft onze avond tot een geweldige avond gemaakt. Hij zingt echt top, voelt de gasten goed aan. Zoek niet verder boek Andre. Andre bedankt, je bent een TOPPER!!

Gijs en Yvonne
2 jaar geleden

Andre heeft van onze bruiloft echt een feest gemaakt. Hij is in de 1e plaats een goeie zanger maar ook een gangmaker. De leeftijden liepen uiteen van 0 tot 80 maar iedereen heeft een topavond gehad! Dus, zoek niet verder, boek Andre!

Ronald en Carolien
2 jaar geleden

Afgelopen zaterdag kwam André zingen op ons feest.
Het was in één woord GEWELDIG!! Wat een fuif....alle voetjes gingen van de vloer, André BEDANKT!

Noor
2 jaar geleden

Top feest van Bianca en Michiel met zangerAndré als kers op de taart!

Bianca Kloppenburg
2 jaar geleden

Top zanger met uitstraling . Hij heeft ons feest echt compleet gemaakt. Geen valse noot en weet iedereen van zijn stoel te krijgen . Niks is te veel of te gek. Hij voelt aan wat de vrager wil.Het is echt zijn passie want voor de prijs hoef je het niet te laten . Andre bedankt.

Jilca
3 jaar geleden

Afgelopen maandag André heb jij mijn 50 e verjaardag tot een spetterend feest gemaakt. Wat een sfeertje , het dak ging er af. Bedankt voor alle gezelligheid ! Jilca

Sandra
3 jaar geleden

Gisteren een topavond gehad toen André kwam zingen! Allemaal de voetjes van de vloer en één en al gezelligheid, André; je hebt er een feestje van gemaakt!

Joppie Gijsen
3 jaar geleden

André nog dank voor zaterdag je was weer top op naar de volgende keer vriend gr joppie fatiha

Sandra Krebaum
3 jaar geleden

Zaterdag 16 februari hebben wij de verjaardag van mijn partner gevierd bij Rederij de Vrijheid in Gouda. Verrassings optreden geregeld met Andre. Het was een waanzinnig succes, wat een artiest. Iedereen met de voetjes van de vloer. Het feest was compleet!!!! Nogmaals bedankt Andre😜👍💋

Emil van Schie
3 jaar geleden

André heeft van het PPSC feest een topfeest gemaakt!

DJ Marcus
3 jaar geleden

Voor een feest Andre geboekt! wat een geweldige zanger en entertainer!
hij weet goed om met het publiek om te gaan om er een geslaagd feest van te maken.
heb Andre weer geboekt voor een mijn volgend optreden!


DJ Marcus.

Sandra / De Kroeg
3 jaar geleden

Uiteraard mocht André niet ontbreken tijdens het SmartlappenFestival! Was weer top! Hij heeft er een feessie van gemaakt. Goede gezellige professionele zanger.

Dennis
3 jaar geleden

Deze kanjer heeft nu al 2 keer opgetreden op mijn feestje en 2 keer wist hij de tent volledig op zijn kop te zetten en het dak eraf te krijgen. Hij entertaint iedereen op de dansvloer! Hij maakt zijn slogan meer dan waar: een echte betaalbare topper. 5 sterren voor hem!!!

Dries Wesdorp
3 jaar geleden

Afgelopen zaterdag heeft Andre mijn 50 jaar feestje opgeleukt ... in 1 woord geweldig .. Nederlands/Engelstalig .. alles tot in de puntjes geregeld inclusief geluid .. een dikke 10 ... Andre nogmaals dank en tot de next party. Groetjes Dries

Rating: 4.6153846153846 sterren
13 stemmen