BETAALBARE TOPPER!!

Reactie plaatsen

Reacties

jeanette lodewijk
9 dagen geleden

Twee weken terug onze bruiloft gevierd met André als zanger. Het was een top feest! Iedereen danste en ik (als bruid) voelde dat alle gastenhet geweldig vonden.
Omdat het feest op een boot was door Amsterdam, was het logistiek gezien wat lastiger om te regelen. Door goede communicatie tussen ons als bruidspaar, rederij en André ging het allemaal hartstikke goed. We hebben veel leuke reacties gekregen en het was een avond om nooit meer te vergeten!

Wilma Eskes
10 dagen geleden

André heeft het feest van onze dochter Julia afgelopen zaterdag onvergetelijk gemaakt,vanaf het begin tot het eind maakt hij de gasten enthousiast met zijn fantastische optreden.
Dankjewel.

Jeroen van der Meulen
18 dagen geleden

Gisteravond een top feest gehad!!!
Was superleuk met André ; echt een aanrader voor een leuk feestje.

Voetbalvereniging Scherpenzeel
19 dagen geleden

Gisteren tijdens onze derby een tof optreden gehad. André heeft voor een goede muzikale aankleding gezorgd met heerlijke meezingers. Topper bedankt!!

Edwin van den tempel
een maand geleden

gisteravond (20 augustus) een super feest gehad mede dankzij André.
kan niet meer zeggen van heeft u zin in een feestje wat geslaagd moet zijn boek André!
Topper bedankt zie je snel weer.

Ben en Anita
2 maanden geleden

Gisteravond wederom TOP feest gehad voor dubbele verjaardag feest. André was grandioos, inspelend op de aanwezige gasten improviseren met nummers, verzoek nummers en garantie op super entertainment. Zelfs de niet “dansers” kreeg hij op de vloer.

300% waar voor je geld.

Andre je bent een topper. Tot snel weer.

Esther Wijdeven
2 maanden geleden

Gisteren mijn 30ste verjaardag gevierd. André wat ben jij een sfeermaker! Je maakte er een FEEST van. Iedereen ging meteen los.

GEWELDIG!

Bedankt André. Tot de volgende keer!!

Ben Davidson
3 maanden geleden

Gisteravond een dubbele verjaardag gevierd in onze tuin met een weergaloos optreden van Andre. Wat hij beloofd maakt hij meer dan waar. Gezelligheid, vrolijkheid en een heerlijke stem. Verrast met de Dijk en een heerlijk Elvis song.
Ga snel weer boeken voor volgend feestje.

200% aanrader.

Adrian Sandra Jamila
4 maanden geleden

Beste André,

Bedankt voor je prachtige optreden! Wat een sfeermaker ben jij zeg. Je hebt ons feest een onuitwisbare boost gegeven waarvan we nog heel lang kunnen nagenieten. Echt enorm bedankt 🥳

Edgar Dissel
4 maanden geleden

André heeft gisteren een top performance neergezet tijdens onze jaarlijkse BBQ met het hockeyteam ! Iedereen heeft ervan genoten en zal nog lang over worden nagepraat ! Echt een aanrader om
André in te huren!!

Richard
4 maanden geleden

Voor onze zoon Senn zijn eerste verjaardag hebben we Andre Schuurman geboekt voor een optreden.

Goede en snelle communicatie zowel per mail als per telefoon.
Een te gek verjaardagsfeest gehad, mede dankzij de sfeermaker Andre, waarvan wij (maar ook de gasten) nog lang na kunnen genieten!

Wouter
4 maanden geleden

We hadden André ingehuurd voor de verjaardag van mijn baasin, super leuke intro en eerst met z'n alle gezongen voor de jarige job. Vervolgens had André een super leuke optreden neergezet. André wist ook goed contact te maken met het publiek door een kort babbeltje tussen de liedjes door, de geluidsman was ook een aardige gozer. Kortom; een geslaagd feestje dankzij André Schuurman!

Michiel
4 maanden geleden

We hadden André ingehuurd voor de vrijgezellenavond van mijn broer. We hoefden hem amper te briefen en daarna was het een uur lang top-entertainment met ook nog eens bijzonder getapte grapjes tussendoor. Ook hulde voor de geluidsman en de prachtige professionele audio. Dank André voor een onvergetelijke avond!

SV Odijk
4 maanden geleden

Top dag, top feest, top zanger.
Wat een heerlijke dag was het. Het vierde werd kampioen en om het feest compleet te maken zochten we een goede feest zanger. Andre heeft ons hierin volledig voorzien. Wat een feest maakte hij ervan en we zijn 1,5 uur helemaal los gegaan. Voor nog veel vaker. Andre super bedankt voor je super inbreng op deze dag!!!

Tommy
5 maanden geleden

Het was meteen feest met Andre! De tent ging op zijn kop, van dansen tot polonaises. Netjes voorbereid door de geluidsman en het geluid was ook dan top. Andre weet er een feestje van te maken.

Ferry en Wendy
5 maanden geleden

Zeer geslaagde avond met Andre! Gezellige sfeer en leuke mee-zing liedjes. Zeker een aanrader

Steffan Wallet
5 maanden geleden

Ondertussen meerdere feestjes gehad waar Andre is komen optreden en dat bevalt elke keer weer goed! Goede interactie met het publiek, al met al een echte aanrader’

Sabrina
6 maanden geleden

Wat een super optreden afgelopen zaterdag! Feest gegeven voor mijn 40ste verjaardag.
Het dak ging eraf! Hier wordt nog lang over nagepraat, mijn gasten en ik hebben genoten. Dank en hopelijk tot snel/ de volgende boeking!

Born0Fresh
6 maanden geleden

Het optreden was top! mooie verassing tijdens ons feest. Weet de sfeer er goed in te brengen.

Marjan de Lely
6 maanden geleden

Gisteravond ons verlaat Christmas Party gevierd op onze voetbalvereniging SVS Capelle a/d IJssel. Met André gingen we sinds lange tijd weer in de polonaise! Iedereen was gelijk in feeststemming, gevarieerd repertoire... Het was TOP!! 😍

Manon Rensen
6 maanden geleden

Toen André ging zingen was het gelijk dansen en meezingen. De sfeer zat er goed in!!
We sloten zelfs af met polonaise door de kapsalon.
Het was TOP. André gaan we vaker uitnodiging 👍🏼😀

Arnaud Miltenburg
6 maanden geleden

Andre heeft bij onze voetbalvereniging de aftrap van de derde helft verzorgd. Ondanks verlies van ons 1e was het een schot in de roos. Hij stond tussen ons in, maakte sfeer en door zijn diverse repertoire voor ieder wat wils.

Wij vragen Andre zeker om nogmaals terug te komen.

nicole jansen
6 maanden geleden

Geweldig optreden, genoten. Zekersss de moeite aanvulling voor ieders feestje

Myrthe
7 maanden geleden

Dank voor de geweldige verrassing! André weet hoe je een feestje bouwt! 🥳

Piet en Caroline van Gennip
een jaar geleden

Andre, wat hebben wij genoten van je. Je had meteen de sfeer er goed in. Heerlijke meezingers en ons 40 jarig huwelijksfeest is mede hierdoor een fantastisch feest geworden.

Robert van de weerd
een jaar geleden

Wij hebben genoten van andre en jerrol super

Michelle van Iterson
een jaar geleden

André is een topper!! Leuk in de omgang, komt zijn afspraken na én heeft een mooie stem! Zo was het niet zo erg om 40 te worden ;) 🥳. Thanks André!

Patricia
een jaar geleden

Vorige week een feestje gegeven bij ons thuis. André maakte er een super feestje van. Dansen, gezelligheid. Wat een sfeertje. Zo gezellig! Een groot knalfeest. Nogmaals dank je wel !

Amber & Marina
een jaar geleden

André was de kers op de slagroomtaart! Wat een feestje was het. Man/vrouw,jong/oud, druivenstamper/salsadanser, hetero of homo iedereen ging uit z’n panty. Echt een aanrader!

Tot een volgend feestje André!

Liefs Amber & Marina

Marly
een jaar geleden

Fijn gezongen Andre! Je optreden was een groot succes.

Bianca Snaauw
een jaar geleden

Superavond gehad!! Mooie stem, goede sfeer gelijk bij binnenkomst. Jammer dat we hem niet de hele avond hadden. Was supergezellig! Hoop dat we hem nog een keer ergens tegen komen op een feestje.

Mark Stam
een jaar geleden

Super optreden vanAndre met leuke feestnummers ! Wij gaan hem zeker nog een keer boeken !

nicohoudijk
3 jaar geleden

Wij vonden het een super optreden bij ons feestje thuis ,topartiest Waarom staat hij niet in AHOY TOP GEDAAN ANDRE Bedankt

Eline
3 jaar geleden

Wij hebben echt een top bedrijfsfeestje gehad dankzij André! Goeie stem, goeie sfeer, goed gedanst met zn alle! Volgende keer vragen we André weer.

Nikki
3 jaar geleden

Afgelopen weekend voor de 4de keer feestje gevierd met André! Altijd 1 groot feest!

Fred en Patty
3 jaar geleden

Super avond gehad met dank aan jouw muzikale aanvulling! Iedereen heeft genoten, jong en oud. Bedankt voor deze topavond en zeker tot een volgende keer!

Annemarie Schomaker
3 jaar geleden

Wat hebben wij een fantastisch buurtfeest gehad dankzij André! Wat een sfeer en gezelligheid! Iedereen heeft enorm genoten. Dank je wel!

Angelique Boere
3 jaar geleden

André Schuurman super bedankt voor je optreden op ons openingsfeest van café de Sjaak in Lopik! Alleen maar positieve reacties gekregen over jou optreden...dankzij jou was het meteen een gezellig feest en zat de sfeer er meteen in! Super bedankt en we gaan je vast vaker zien! Groetjes uit Lopik

Jeroen Machientje
3 jaar geleden

André is een wereldzanger. Van A tot Z een entertainer. Ik heb staan dansen, ongekend. En van dansen krijg je dorst. heel veel dorst.

Bart Lansbergen
3 jaar geleden

Enorm gezellige sfeervolle avond dankzij Andre, wereldvent!

dj marcus
3 jaar geleden

echt een topper!!

Mykel De Prins/ bierfest Abbenbroek
3 jaar geleden

Wat hebben wij genoten van André z'n optredens tijdens het bierfest te Abbenbroek. Met zijn optreden zat de sfeer er goed in! Als het aan ons ligt gaan we hem zeker nog eens terug zien in Abbenbroek.

Bedankt en de groetjes,

Mykel

Chris Anne
3 jaar geleden

Andre kwam optreden in het Stoptoberhuis voor 50 stoppers. Dit deed hij super! De sfeer was gelijk top!

studio Hille
3 jaar geleden

Wat Eugenie zegt.

En meer!

Eugenie"
3 jaar geleden

Gelukkig wilde André naar Groningen komen voor een 5x50 feest. Vanaf de eerste song tot aan de uitsmijter "Sweet Caroline" was het knallen. Het dak ging eraf. André had zelfs de meest stugge Groninger en Fries (!) op de dansvloer. En, niet onbelangrijk, deze man komt afspraken na.
André bedankt, je hebt ons feest gemaakt!

Remco
3 jaar geleden

Wij hadden Andre geboekt voor een feest op onze voetbalclub. Het was geweldig, Andre had de sfeer er snel inzitten. Zeker weer!

Marcia en Wonny
3 jaar geleden

Gister ons 25 jarig huwelijk gevierd waar andre onze avond heeft verzorgd. Wat een feest. Andre heeft onze avond tot een geweldige avond gemaakt. Hij zingt echt top, voelt de gasten goed aan. Zoek niet verder boek Andre. Andre bedankt, je bent een TOPPER!!

Gijs en Yvonne
3 jaar geleden

Andre heeft van onze bruiloft echt een feest gemaakt. Hij is in de 1e plaats een goeie zanger maar ook een gangmaker. De leeftijden liepen uiteen van 0 tot 80 maar iedereen heeft een topavond gehad! Dus, zoek niet verder, boek Andre!

Ronald en Carolien
3 jaar geleden

Afgelopen zaterdag kwam André zingen op ons feest.
Het was in één woord GEWELDIG!! Wat een fuif....alle voetjes gingen van de vloer, André BEDANKT!

Noor
3 jaar geleden

Top feest van Bianca en Michiel met zangerAndré als kers op de taart!

Rating: 4.6428571428571 sterren
14 stemmen